Het Project

Een magistraal gebouw op de beste plek van de stad. Uw nieuwe appartement of penthouse staat geheel turn-key voor u klaar, uitgevoerd op het hoogst denkbare niveau en desgewenst zelfs gemeubileerd. Waar kunt u zo goed genieten van de service en faciliteiten van een vijfsterrenhotel. Dit is een project van ongekende, internationale allure. Iets dat tot nu toe voorbehouden is aan steden als New York, Parijs, Singapore, Monaco, Hongkong en Londen, maar nu ook in Amsterdam. De stad van vrijheid en tolerantie, met eeuwenoude panden en baanbrekende architectuur, de wereldberoemde grachten, musea van wereldfaam en alles wat een wereldstad heeft te bieden aan culinaire geneugten en cultuur.

 

Dit is een woonlocatie voor the happy few. Hier resideert u middenin het kloppend hart van een stad die internationaal wordt geprezen vanwege zijn volstrekt unieke karakter. Dankzij de bouwkwaliteit en het materiaalgebruik heerst hier absolute rust. Op deze locatie past geen compromis: bij elke keuze gaan we simpelweg voor het allerbeste.

DAM3 omvat in totaal 19 zeer luxe appartementen waaronder het Penthouse.

De voordelen

 • Eigen grond
 • Conciërge
 • Vijf sterren residential services van naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky
 • Parkeren (valet parking) in de garage van Krasnapolsky (twee plaatsen per appartement)
 • Op het zuiden gesitueerd
 • Afgebouwd op internationaal topniveau
 • Oplevering inclusief het huidige, nieuwe meubilair
 • Een ontwerp van top architect Cees Dam
 • Ontwikkeld door Bouwmaatschappij Verwelius

 

 

ÉÉN VAN DE MEEST EXCLUSIEVE LOCATIES IN EUROPA

 

In het hart van de wereldberoemde grachtengordel. Aan een plein met het Koninklijk Paleis Amsterdam, het ontvangstpaleis van de Koning der Nederlanden. Tussen Grand Hotel Krasnapolsky en De Bijenkorf. Het pand DAM3, is in 1989 gebouwd als imposant hoofdkantoor en wordt omgebouwd onder de creatieve leiding van Cees Dam. Deze internationaal vermaarde architect staat bekend om zijn imposante ontwerpen. In 2007 werd hij geridderd voor zijn bijdrage aan de architectuur en cultuur als onderdeel van een duurzame samenleving.

 

 

De kunst van de Gouden Eeuw in de Hermitage, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Het wereldberoemde Anne Frank Huis, monument ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog. De grootste voorstellingen en concerten in het Koninklijk Theater Carré en Koninklijk Concertgebouw. Het bruisende stadsleven in en rondom het Vondelpark en zeven sterrenrestaurants. Alles binnen een straal van 2km rond uw woning.

 

Bent u in de markt voor een of meerdere van de mooiste appartementen of penthouses van Nederland? Zoek dan niet langer verder!

 

 

Wilt u meer informatie over dit project ?

Graag sturen wij u meer informatie over dit uitzonderlijke project. We behandelen elke aanvraag met uiterste discretie en gaan zorgvuldig met uw gegevens om.


*verplicht veld
The information you have provided us will help us deliver information you regarding our product and services. By checking this box indicates that you have read and agreed to our privacy policy. Please read these terms to understand how we protect and manage your data.
 • Head Quarters & International Sales
  Herengracht 450 - 454
  1017 CA Amsterdam
  +31 (0)20 26 10 430
  dam3@r365.nl
 • Regio Groot Amsterdam
  De Lairessestraat 123
  1075 AH Amsterdam
  +31 (0)20 67 17 272
  amsterdam@r365.nl
DAM3 is gerealiseerd door
Bouwmaatschappij Verwelius

Disclaimer
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, levering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Wijzigingen voorbehouden.